DE Maatwerkerij

Keuken op maat

Laat een bijzondere maatwerk keuken maken

Doe geen consessies op de bouwkwaliteit

Benut de ruimte voor je keuken maximaal en doe geen concessies op bouwkwaliteit en kookcomfort.

Laat een 3D-keukenontwerp maken zodat je zekerheid hebt

Speel met de indeling en kleuren van je maatwerk keuken door middel van een 3D-keukenontwerp.

Budgetteer je keuken slim en naar wens

Kies een afwerking en detailniveau dat bij jouw budget past en doe geen consessies op het kookcomfort.

Koken is te leuk om het in een saaie, onhandige keuken te doen!

Merk je dat een standaard keuken niet bij jouw wensen past? Ga niet akkoord met minder voor je eigen kookplezier en kies voor een maatwerk keuken. Daarmee kan je op de centimeter nauwkeurig bepalen hoe jij het wilt hebben, maar daar helpen wij je natuurlijk ook bij. Dus maak geen concessies op de indeling, ruimte en afwerking van je keuken en vraag een offerte aan.

Keuken op maat doorSchor


Laten wij jouw keuken op maat ontwerpen

Het ontwerpen van keuken is een leuk proces. Vooral wanneer de vorm en de afmetingen niet de beperkende factor van je ontwerp hoeven te zijn. En dit is nu juist géén beperking bij een keuken op maat. Want die afmetingen en indelingen bepaal je helemaal zelf. Maar maak je geen zorgen, wij helpen je bij het maken van de juist keuzes. Dus wil jij het gemak van op maat keuken zelf ervaren? Vraag een offerte aan, en wij nemen snel contact met je op!

Een maatwerk keuken

Wij weten waarom je een maatwerk keuken overweegt. Ten eerste omdat een keuken op maat perfect in jouw ruimte moet passen en ten tweede omdat je gewoon iets unieks wilt hebben. Aan de andere wil je ook dat het functioneel blijft en een kwaliteitsbeleving heeft waar je elke dag blij van wordt. Daarnaast zijn wij ook je aannemer die het gedoe eromheen regelt. Kortom je all-in-one keukenmaker!

Neem bijvoorbeeld de greeploze ontwerp op de foto. Bij deze keuken hoef je slechts lichtjes op het deurtje te drukken en het gaat al open.

Maatwerk keuken laten maken?

Kook niet meer in een saaie en onhandige keuken en gun jezelf een maatwerk keuken.

Oog voor detail zodat je echt wat bijzonders hebt staan

Weet wat je koopt met de maatwerk meubels van doorSchor. Wij houden van details, sublieme afwerking, uitlijning en handige slimmigheden waar jij of je klant elke dag blij van wordt. Daarom zijn wij meubelmaker geworden.

Betaal voor iets bijzonders en niet voor de gerenommeerde merknaam

Met behulp van de meest up-to-date en geavanceerde apparatuur kunnen we werkelijk elke vorm van maatwerk realiseren. Hierdoor weet je zeker dat je een meubelstuk krijgt dat een echte eye-catcher is. Daarnaast weet je zeker dat je kwaliteit krijgt die bij z'n prijs past zonder dat je betaald voor een flashy merklabel.