Home | boekenkasten

Onze Maatwerk Boekenkast Creaties

Verken ons assortiment aan op maat gemaakte boekenkasten, waar design en persoonlijke voorkeur elkaar ontmoeten. Onze boekenkasten worden volledig afgestemd op jouw wensen, of je nu houdt van modern minimalisme of klassieke elegantie. Combineer functionaliteit met esthetiek en maak van jouw boekenkast het middelpunt van de ruimte. En voor de echte boekenwurm hebben we een paar must-have titels om je nieuwe kast mee te starten: “De Kunst van het Kastenmaken”, “Verhalen die Staan als een Huis”, en “Humor in Houtwerk”. Laat jouw boekenverzameling schitteren in een unieke boekenkast van De Maatwerkerij

De Maatwerkerij

Meubelmaker die hoge kwaliteit maatwerk maakt

Standaard is niet echt ons ding. Nee, wij maken liever iets speciaals voor jou. Want jij wilt toch ook elke dag blij worden van je maatwerk? Maak kennis met De Maatwerkerij, de meubelmakerij waarbij je zelf niet hoeft na te denken over de details en de afwerking. Wij verrassen je graag en helpen je bij het maken van slimme keuzes, zodat je nog meer plezier haalt uit je maatwerk.

Home | boekenkasten
Meubels
Kledingkast
Keukens
Kasten
Badkamer

Over de Maatwerkerij

In onze meubelmakerij ontwerpen wij en maken we meubels op maat voor particulieren en bedrijven. Maak kennis met een moderne meubelmaker en maak een afspraak.

mail@demaatwerkerij.nl

De Maatwerkerij

Marsweg 3
Zeewolde 3891 GB
E-mail: mail@demaatwerkerij.nl
URL: https://demaatwerkerij.nl/

Wij zijn onderdeel van doorSchor B.V.

Maandag09:00 - 17:00
Dinsdag09:00 - 17:00
Woensdag09:00 - 17:00
Donderdag09:00 - 17:00
Vrijdag09:00 - 17:00
ZaterdagGesloten
ZondagGesloten
De Maatwerkerij is onderdeel doorSchor B.V.