Home | Over ons
Maatwerk van De Maatwerkerij

Details, ruimte en afwerking kenmerken De Maatwerkerij

Wij vinden dat maatwerk echt maatwerk moet zijn en daarom zijn wij zelf een meubelwerkplaats gestart in 2019. Jouw wensen hoeven niet beperkt te worden in maat, kleur en afwerking omdat dit niet binnen het standaard maatwerkpakket past. Je maatwerk van ons heeft daarom standaard meer kastruimte en is fraaier afgewerkt. Maak je daarbij geen zorgen over de vormgeving. Want met onze eigen ontwerpstudio kunnen wij je wensen prachtig in 3D vormgeven.

Over onze maatwerkerij

Aantal teamleden:

5

Opgericht in:

2019

Afgeronde projecten:

50+

Vestigingen:

1

Jaar ervaring:

10+

Standaard mooier maatwerk

De mogelijkheden in maatvoering zijn eindeloos en tot op de millimeter nauwkeurig. Reken daarbij niet opgedekte tussenschotten of onnodig hoge plinten om aan jouw “maatwerk” wensen te voldoen.

Geen vaste breedtes en daardoor standaard meer kastruimte

In de markt van meubels op maat wordt er een hoop verkocht als ‘maatwerk’ maar wat dat het eigenlijk niet is. Vaak gaat dit ten koste van kastruimte en passtroken waar je helemaal niets aan hebt. Bij ons maatwerk kom je dat niet tegen.

Het maatwerk dat wij het meeste maken

Keukens

Badkamer

Meubels

Kasten

De Maatwerkerij

Meubelmaker die hoge kwaliteit maatwerk maakt

Standaard is niet echt ons ding. Nee, wij maken liever iets speciaals voor jou. Want jij wilt toch ook elke dag blij worden van je maatwerk? Maak kennis met De Maatwerkerij, de meubelmakerij waarbij je zelf niet hoeft na te denken over de details en de afwerking. Wij verrassen je graag en helpen je bij het maken van slimme keuzes, zodat je nog meer plezier haalt uit je maatwerk.

Home | Over ons

Over de Maatwerkerij

In onze meubelmakerij ontwerpen wij en maken we meubels op maat voor particulieren en bedrijven. Maak kennis met een moderne meubelmaker en maak een afspraak.

mail@demaatwerkerij.nl

De Maatwerkerij

Marsweg 3
Zeewolde 3891 GB
E-mail: mail@demaatwerkerij.nl
URL: https://demaatwerkerij.nl/

Wij zijn onderdeel van doorSchor B.V.

Maandag09:00 - 17:00
Dinsdag09:00 - 17:00
Woensdag09:00 - 17:00
Donderdag09:00 - 17:00
Vrijdag09:00 - 17:00
ZaterdagGesloten
ZondagGesloten
De Maatwerkerij is onderdeel doorSchor B.V.