Maatwerk
Portfolio
Ontwerp
Zakelijk
Contact

Kantoorinrichting op maat

Wij realiseren maatwerk wensen

Eigen ontwerpstudio en meubelmakerij | Ervaar onbegrensde mogelijkheden

3D-Ontwerp

Je klant eerst het eindresultaat laten zien door middel van een 3D-ontwerp? Middels onze eigen ontwerpstudio kunnen wij je daarmee uitstekend helpen.

Snelle productie

Omdat wij veelal direct met consumenten zaken doen, hebben wij voldoende capaciteit bedrijven sneller te hebben. Door middel van onze moderne plan-methode hebben wij standaard meer productie capaciteit.

B2B prijsstelling

Voor vaste en frequente zakelijke afnemers hanteren wij een extra aantrekkelijke prijstelling waardoor u ook mooie aanbiedingen aan uw klant kunt doen.

Plaatsing en garantie

Wilt u zelf de keuken plaatsen? Of wilt u dit liever overlaten aan onze toppers? Alles is hierin bespreekbaar. Maak u over garantie geen zorgen, wij leveren uitsluitend maatwerk wij u en wij achterstaan.

De Maatwerkerij

Meubelmaker die hoge kwaliteit maatwerk maakt

Standaard is niet echt ons ding. Nee, wij maken liever wat speciaals voor jou. Want jij wilt toch ook elke dag blij worden van je maatwerk? Maak kennis met De Maatwerkerij. De meubelmakerij waarbij je zelf niet na hoeft te denken over de details en de afwerking. Wij verrassen je graag en helpen je bij het maken van slimme keuzes zodat je nog meer plezier haalt uit je maatwerk.

Home ยป Kantoorinrichting op maat

Over de Maatwerkerij

In onze meubelmakerij ontwerpen wij en maken we meubels op maat voor particulieren en bedrijven. Maak kennis met een moderne meubelmaker en maak een afspraak.

mail@demaatwerkerij.nl

De Maatwerkerij

Marsweg 3
3893 GB Zeewolde, Flevoland
Telefoon: 0648106351
E-mail: mail@demaatwerkerij.nl
Btw-nummer: NL002090092B67

Wij zijn onderdeel van doorSchor B.V.

Maandag08:00 - 18:00
Dinsdag08:00 - 18:00
Woensdag08:00 - 18:00
Donderdag08:00 - 18:00
Vrijdag08:00 - 18:00
ZaterdagGesloten
ZondagGesloten
De Maatwerkerij is onderdeel doorSchor B.V.