Home | keukens | Zwarte keuken op maat met houtnerf en Neolith blad

Zwarte keuken op maat met houtnerf en Neolith blad Neolith blad

Voor dit appartement hebben wij een maatwerk keuken ontworpen, gemaakt en geplaatst. De zwarte gecombineerd met de blinde verlichting maakt het echt een eye-catcher en al helemaal door doorlopende patronen op de kastdeurtjes. Zoals je vaker bij onze projecten ziet heeft ook deze keuken een greeploos design waardoor je een strak geheel krijgt.

Het Neolith blad is hier niet opvallend, maar maakt het geheel wel af

keuken met Neolith blad

Voor dit appartement hebben wij een maatwerk keuken ontworpen, gemaakt en geplaatst. De zwart houtfineer afwerking maakt het echt een eye-catcher en al helemaal door doorlopende patronen op de kastdeurtjes. Zoals je vaker bij onze projecten ziet heeft ook deze keuken een greeploos design waardoor je een strak geheel krijgt.

De Maatwerkerij

Meubelmaker die hoge kwaliteit maatwerk maakt

Standaard is niet echt ons ding. Nee, wij maken liever iets speciaals voor jou. Want jij wilt toch ook elke dag blij worden van je maatwerk? Maak kennis met De Maatwerkerij, de meubelmakerij waarbij je zelf niet hoeft na te denken over de details en de afwerking. Wij verrassen je graag en helpen je bij het maken van slimme keuzes, zodat je nog meer plezier haalt uit je maatwerk.

Home | keukens | Zwarte keuken op maat met houtnerf en Neolith blad
Meubels
Kledingkast
Keukens
Kasten
Badkamer

Over de Maatwerkerij

In onze meubelmakerij ontwerpen wij en maken we meubels op maat voor particulieren en bedrijven. Maak kennis met een moderne meubelmaker en maak een afspraak.

mail@demaatwerkerij.nl

De Maatwerkerij

Marsweg 3
Zeewolde 3891 GB
E-mail: mail@demaatwerkerij.nl
URL: https://demaatwerkerij.nl/

Wij zijn onderdeel van doorSchor B.V.

Maandag09:00 - 17:00
Dinsdag09:00 - 17:00
Woensdag09:00 - 17:00
Donderdag09:00 - 17:00
Vrijdag09:00 - 17:00
ZaterdagGesloten
ZondagGesloten
De Maatwerkerij is onderdeel doorSchor B.V.