Home | kaptafels

Onze Maatwerk Kaptafel Creaties

Stap in de wereld van op maat gemaakte kaptafels waar jouw schoonheidsrituelen een kunstwerk worden. Elke kaptafel wordt met zorg ontworpen om niet alleen je ruimte te verfraaien maar ook om je dagelijkse schoonheidsroutine te verheffen. Met een combinatie van functionaliteit en esthetische flair, zorgen onze kaptafels ervoor dat je elke dag begint met een vleugje creativiteit. En om je inspiratie te geven, stellen we voor om jouw nieuwe kaptafel uit te rusten met accessoires die net zo uniek zijn als jijā€”denk aan een ‘Spiegel van Verbeelding’ of een ‘Lade der Geheimen’. Laat de schoonheid van binnen en buiten samenkomen met een persoonlijke kaptafel van De Maatwerkerij!

De Maatwerkerij

Meubelmaker die hoge kwaliteit maatwerk maakt

Standaard is niet echt ons ding. Nee, wij maken liever iets speciaals voor jou. Want jij wilt toch ook elke dag blij worden van je maatwerk? Maak kennis met De Maatwerkerij, de meubelmakerij waarbij je zelf niet hoeft na te denken over de details en de afwerking. Wij verrassen je graag en helpen je bij het maken van slimme keuzes, zodat je nog meer plezier haalt uit je maatwerk.

Home | kaptafels
Meubels
Kledingkast
Keukens
Kasten
Badkamer

Over de Maatwerkerij

In onze meubelmakerij ontwerpen wij en maken we meubels op maat voor particulieren en bedrijven. Maak kennis met een moderne meubelmaker en maak een afspraak.

mail@demaatwerkerij.nl

De Maatwerkerij

Marsweg 3
Zeewolde 3891 GB
E-mail: mail@demaatwerkerij.nl
URL: https://demaatwerkerij.nl/

Wij zijn onderdeel van doorSchor B.V.

Maandag09:00 - 17:00
Dinsdag09:00 - 17:00
Woensdag09:00 - 17:00
Donderdag09:00 - 17:00
Vrijdag09:00 - 17:00
ZaterdagGesloten
ZondagGesloten
De Maatwerkerij is onderdeel doorSchor B.V.